In 2014 incuietoarea Genie Smart, un sistem inteligent care va schimba perceptia consumatorilor despre securitate

Lockitron, a creat un sistem de blocare inteligent cu scopul de a conecta ușa ta cu manere la Internet, astfel încât să puteți bloca și debloca de la distanță, sa puteti trimite chei digitale pentru prieteni și comercianți (prin aplicația companion), sa păstrați evidenta plecarilor si venirilor din si în casa ta, fără a lua cheile din buzunar. 🙂

Noutatea este ca in 2014 sistemul de securitate face ceea ce am spus mai sus, cu o viață a bateriei, care durează un an. Da, un an întreg – mai degrabă decât de câteva săptămâni, așa cum poate fi cazul cu unele încuietori inteligente Wi-Fi existente.

Aceasta este viziunea Genie Smart de blocare! În prezent, producatorii sai sunt în „faza de inginerie de teste”, dar sunt disponibile posibilitatea de pre-comenzi (de la 249 dolari, cu un set RRP să fie 299 dolari).

Data estimativa pentru livrarea sistemului de blocare inteligent este Noiembrie sau Decembrie 2014. Dar trebuie avut în vedere ca nu există nici un prototip care funcționează încă, astfel că sună un pic ambițios acest priect.

httpv://www.youtube.com/watch?v=D1L3o88GKew