Inovatie 2014: Emberlight transforma orice lumina intr-o lumina inteligenta smartlight

Becuri inteligente – cum ar fi Philips Hue sau cele de la LG, GE sau Samsung – sunt inventii pentru cei care au vrut să experimenteze în casa inovatia fara complexitatea instalarii sau costurile mari implicate cu instalarea unui sistem complet de „casa inteligentă”. Dar totuși, aceste becuri nu sunt ieftine: un starter pack 3-bulb de becuri Philips Hue este de vânzare cu amănuntul pentru 200 dolari pe Amazon.

Inovatia vine in 2014 de la o noua companie numita Emberlight care vrea să facă mai ușor și mai accesibila tehnologia. Asta pentru ca toti consumatorii sa profite de beneficiile unui bec, conectat prin oferirea unui produs, care funcționează cu becuri existente.

Creatorul produsului de conectivitate cu smartphone-ul si cu orice bec declara: „Am fost întotdeauna interesat de dispozitivele conectate și dispozitive semiconductoare din anii mei de studentie”, spune Noori. Dar, adaugă el, „mi sa părut mult mai logic să decupleze conectivitatea becului. De aici si ideea [pentru Emberlight]. Cred că LED-urile sunt un lucru mare, dar ma uit la ele ca o marfă. Cred că conectivitatea este cea mai valoroasă parte a soluției „, spune el.

Cum funcționează

În ceea ce privește dispozitivul de Emberlight în sine, produsul este simplu de configurat.Emberlight funcționează cu orice bec cu reglarea intensității luminii existente, inclusiv becuri incandescente, halogeni și LED-uri reglabile. Echipa, de asemenea,  planifica pentru o versiune viitoare a Emberlight care ar functiona cu orice bec.

Pentru a utiliza Emberlight, trebuie doar sa insurubezi un bec in baza Emberlight, apoi configurezi conexiunea Wi-Fi prin intermediul smartphone-ul. Nu există nici un hardware suplimentar.

Emberlight folosește de fapt o combinație de Bluetooth și Wi-Fi. După ce dispozitivul este configurat, sunteți în stare să controlati luminile becului de pe telefonul mobil (iOS sau Android), printr-o aplicație de însoțire, care este, de asemenea, in prezent in dezvoltare.

Acest lucru vă va permite să vă bucurați de toate caracteristicile pe care becurile le oferă, cum ar fi abilitatea de a le întuneca sau să le porniti și sa le opriti de la telefonul mobil smartphone, puteti configura o varietate de presetări „starea de spirit” (cum ar fi iluminare pentru o cina romantica), configurare de grupuri, setarea unui mod de vacanță pentru pornirea luminilor și oprirea programata și chiar configurarea aprinderii unui bec treptat luminos astfel încât să poată funcționa ca un ceas cu alarma, intensitatea creste pe masura ce timpul trece.

Sustinatorii acestui proiect pot efectua pre-comenzi incepand de la 49 dolari per bec, și merge până la un pachet de 10 pentru 399 dolari. Planul este de a aduce mai târziu, se spera pana la sfarsitul anului 2014, costurile de vânzare cu amănuntul ale becului până la 60 dolari per bec, sau 499 dolari pentru 10, în funcție de costurile de productie ale lui Emberlight.

reduceriblackfriday.ro