4 idei pentru pregătirile de Black Friday

 

Chiar dacă este o zi aglomerată şi agitată, Black Friday oferă o oportunitate extraordinară de a face economii atunci când vine vorba de cumpărăturile pentru sărbători.

Pe site-ul nostru, www.bottegaverde.ro, vei găsi două runde de reduceri de până la -80%, în weekendul 18-20 noiembrie, dar şi 25-27 noiembrie, la sute de produse cosmetice naturale. Transportul este gratuit la comenzi de peste 99 lei, cadou garantat pentru orice comandă, cât şi livrare rapidă. O mulţime de bloggeri au testat şi ne recomandă produsele. Citeşte şi tu recenziile pe blogul nostru.

Iată cum trebuie să te pregăteşti pentru cumpărăturile de Black Friday pentru a face cele mai bune alegeri.

1. Cercetează piaţa!

Petrece timp în magazinelul nostru online, www.bottegaverde.ro, pentru a cerceta ofertele promoţionale existente, astfel încât să ştii la ce să te aştepţi şi să fii pregătit în marea zi a cumpărăturilor.

2. Fă-ţi o listă!

Pentru a evita să fii prins în nebunia vânzărilor şi ofertelor, fă-ţi o listă cu produsele de care ai nevoie pentru a merge direct la ele în ziua reducerilor. Poţi crea o astfel de lista creând un cont şi adăugând produsele în Wishlist.

3. Verifica nuanţele şi aromele potrivite

Ai urmărit prdusele care te interesează, ţi-ai făcut lista potrivită pentru a nu fi luată prin surprindere, dar mai însă un singur pas: verifica nuanţa potrivită. Chiar dacă produsul este pe placul tău, verifica dacă există nuanţa şi/sau aroma pe care ţi-o doreşti.

4. Fii pe poziţii înainte de start!

Multe magazine oferă cadouri şi promoţii speciale înainte de a se da startul reducerilor de Black Friday, de aceea, înarmează-te cu răbdare şi stai în fata laptopului cu câteva ore înainte de marele start.

Bottega Verde deţine game speciale de produse pentru fiecare tip de ten şi pentru fiecare element al feţei, astfel încât dorinţele tale să devină realitate, iar frumuseţea ta să fie la cele mai înalte niveluri. Pentru o îngrijire deplină şi o santatate a pielii, alege produsele naturale care

Totodată poţi particita la Campania „Frumuseţea este în tine”, un proiect în colaborare cu Pădurea Copiilor, iniţiat de Viitor Plus, prin care BottegaVerde.ro sprijină reîmpădurirea zonelor degradate din sudul României. Astfel poţi dona 5 sau 25 de lei şi primeşti în schimbul ajutorului tău, un magnet sau o sacoşă cu mesaje motivaţionale create de Liliana Arnăut. Pentru mai multe informaţii click AICI.