Black Friday elefant anunta ora inceperii reducerilor

Black Friday elefant anunta ora inceperii reducerilor pe 18 Noiembrie la ora 00.00. Emag va oferi reduceri incepand cu dimineata zilei de Vineri 18 Noiembrie.

 

Black Friday Elefant pe 17 Noiembrie seara la ora 00.00

Daca pana cum fusesem obisnuiti ca luna cumparaturilor sa fie cea in care sarbatoarim Craciunul si Revelionul. De 5 ani de zile, de cand fenomenul Vinerea Neagra a fost inaugurata si la noi in tara, luna noiembrie tine loc de reduceri, iar marii retaileri care comercializeaza produse online se inghesuie cu oferte care mai de care mai avantajoase. Una dintre cele mai puternice prezente pe lista de Black Friday, eMAG participa si anul acesta cu oferte la toata gama de articole, de la electronice, electrocasnice, produse pentru animale, cosmetice sau imbracaminte

 

Elefant a pregătit stocuri chiar şi de peste 10.000 de produse la unele categorii. Cumpărătorii vor putea achiziţiona cu discount semnificativ parfumuri, produse cosmetice, cărţi, jucării, ceasuri de mână, încălţăminte sau accesorii, cele mai multe de la branduri renumite precum precum: Guess, Calvin Klein, Hugo Boss, Bvlgari, Versace, Revlon, Fossil, Casio, Esprit, Lego.

Ne aşteptăm la o dublare a numărului de comenzi faţă de 2015 şi facem totodată o promisiune cumpărătorilor noştri: vom face tot posibilul ca toate comenzile date să ajungă la destinatari cel târziu în data de 25 noiembrie. Pentru scurtarea timpului de livrare, încurajăm cumpărătorii să foloseasca reţeaua de puncte de livrare Elefant ce a ajuns la peste 30 de pickup-points în întreaga ţară, spune Dan Vidraşcu, CEO Elefant.

 

Elefant a început pregătirile tehnice pentru această ediţie a Black Friday încă din februarie anul curent. Cele mai importante update-uri operaţionale şi logistice efectuate în acest an, ca parte a strategiei de extindere a activităţii Elefant, au constat în modernizarea centrului de distribuţie şi deschiderea de puncte de livrare proprii.

 

Black Friday elefant este asteptata a fi cea mai mare zi de reduceri din istoria elefant.ro Lista completa cu magazinele participante se gaseste aici la magazine participante.