Badabum anunță reduceri la peste 40.000 de mii de produse de Black Friday 2016

 

Badabum anunță reduceri la peste 40.000 de mii de produse de Black Friday 2016

Zeci de mii de produse din diverse categorii vor beneficia de reduceri subtanțiale pe www.badabum.ro de Black Friday. Televizoare, laptopuri, electrocasnice mari, electrocasnice mici sau produse de îngrijire dentară vor avea prețuri cu reduceri ce pot ajunge și la 70%. Retailer-ul are o experiență de peste 7 ani în piața vânzării online a electronicelor și electrocaniscelor și, în ultimii 4 ani, a fost parte la toate campaniile de Black Friday cu vânzări însumând peste 1 milion de produse. Magazinul online s-a dezvoltat de la an la an, gama de produse a fost diversificată iar platforma optimizată.

10.000 vizitatori simultan pe site

Pentru atâția vizitatori sunt pregătiți cei de la Badabum să deschidă ușile magazinului lor virtual de Black Friday. Cătălin Săvulescu, directorul general al companiei, este sigur că nu vor fi probleme nici anul acesta, după cum nu au fost nici în anii din urmă. ”Chiar dacă nu am avut probleme majore în nici unul din anii precedenți, anul acesta am adus îmbunătățiri platformei, plecând de la principiul că întotdeauna e loc de mai bine. Complet nouă este capacitatea actuală a site-ului de a suporta 10.000 de vizitatori simultan.”

Schimbările de anul acesta au vizat și structura site-ului, produsele și categoriile fiind reorganizate pentru a asigura ergonomia cumpărăturilor. S-a făcut o investiție substanțială în platformă, investiție care vizează atingerea într-un timp de destul de scurt obiectivul principal al companiei: acela de a face parte din rândul jucătorilor notabili în comerțul online de electronice și electrocasnice. ”Pentru unii poate părea un obiectiv mult prea ambițios dar eu sunt sigur că prin experiența și determinarea echipei mele, îl putem îndeplini. Cifrele arată cât de bine am crescut de la an la an aspect care ne motivează, ne arată că putem.

Reduceri de până la 70%

Întocmai atleților serioși, echipa Badabum se antrenează de câteva luni pentru marea „competiție” din 18 și 19 noiembrie. Pentru a asigura cele mai bune oferte in perioada Black Friday , echipa a negociat cu producătorii cele mai bune prețuri astfel încât să aducă clienților, si anul acesta, produse la costuri foarte atractive. Principalele categorii de produse care vor avea reduceri substanțiale sunt:

Reducerile la telefoane smartphone pot ajunge și la 1.500 RON în timp ce sistemele video interfon pot avea reduceri de 600 RON  iar camerele video auto de 99 RON.

Și nu, nu vor ”fura” startul. ”Pentru Badabum, Black Friday e o singură dată pe an, la sfârșit de noiembrie, nu mai devreme, nu mai târziu. În restul anului avem promoții și reduceri la fel substanțiale despre care cei interesați află din timp pentru a se bucura de ele.”, a declarat Săvulescu. Una dintre ele este în plină desfășurare: dacă vrei sa afli primul de reducerile de Black Friday, te abonezi la newsletter. În plus, așa ai și șansa de a câștiga 100 de lei.

 

Nu doar reduceri ci și alte avantaje

Pentru Badabum, pe lângă reduceri, Black Friday înseamnă și o serie de servicii conexe care să faciliteze accesul cât mai rapid și la costuri cat mai mici al cumpărătorului la produsele dorite. Despre ele ne-a oferit detalii tot Cătălin Săvulescu: ”Oferim transport gratuit în Bucureşti precum şi posibilitatea de a alege dintre multiplele variante de plată: online, în rate, la domiciliu sau la sediul Badabum. Din informațiile pe care le avem, suntem singurii din comerțul online de produse electronice și electrocasnice care facilităm plata prin POS la domiciliul clientului. Am creat aceste avantaje astfel încât să satisfacem o gamă variată de preferințe și pentru a-i mulțumi pe toți cei care vin la noi”

Va asteptam pe www.badabum.ro