Black Friday pentru DJ, pasionati de muzica, lumini si efecte speciale pe audiovision.ro

Marci sonore. Reduceri WOW.

Black Friday pentru DJ, pasionati de muzica, lumini si efecte speciale pe AudioVision.ro

 

AudioVision Store iti ofera o gama larga de echipamente profesionale de sonorizare, echipamente pentru DJ si lumini si este importator exclusiv in Romania al marcilor premium Powersoft si KV2 Audio.

Dam reducerile la maxim pentru tine intre 18 si 25 noiembrie
In perioada 18-25 noiembrie reduceri importante sunt LIVE pe AudioVision Store pentru o gama variata de echipamente pentru DJ, accesorii pentru DJ, casti audio, microfoane, boxe, lumini, efecte speciale, stative si suporti.

Produsele ce vor beneficia de reduceri de Black Friday sunt marci sonore precum Audio Technica, Native Instruments, Audient, Roland, Sennheiser, LD Systems, Genelec, Numark, Das Light, Eurolite, MagicFX, UDG, Zomo.

Oferim mereu mixul optim de produse si servicii
Mixam produsele potrivite pentru tine cu servicii profesionale complete.

  • Primesti consultanta de specialitate in alegerea celei mai potrivite solutii tehnice.
  • Iti oferim solutii personalizate si instalarea produselor achizitionate.
  • Suntem disponibili pentru deplasari si montaje oriunde in tara.
  • Iti garantam suport extins in garantie si post vanzare prin inlocuirea temporara a produselor aflate in service.
  • Garantam livrarea rapida a produselor comandate.

Turning vision into entertainment
Echipa AudioVision Store are o experienta de peste 20 de ani in comercializarea si instalarea echipamentelor de sunet si lumini profesionale. Solutiile si produsele noastre aduc un plus de valoare pentru DJ, producatori, trupe sau formatii, baruri sau restaurante, sali sau saloane de evenimente, cluburi sau discoteci, spatii comerciale sau institutii publice. Prin dedicare, profesionalism si promtitudine transformam doritele clientilor in realitate.

Reducerile sunt ON intre 18 si 25 noiembrie pe www.audiovision.ro si te invitam sa intri pe frecventa si sa te bucuri de preturile speciale. Daca vrei sa afli primul ofertele noastre de Black Friday aboneaza-te la newsletterul nostru aici https://goo.gl/Iiaa3b.