Black Friday 2014: Apple a achizitionat compania Beats Electronics care produce castile „Beats by Dre”

Apple are un nou brand in portofoliu, s-a anuntat in August 2014 pe pagina lor de website. Pagina include o scurtă prezentare despre motivul pentru care compania a fost achizitionata in 2014, fiind o alegere bună, și exprimându-și optimismul ca pe viitor, companiile pot face împreună un concept nou.

Un link de pe pagina, care oferă o imagine de fundal al unei perechi de casti de Beats Dre, conduce vizitatorii la site-ul Beats, care are un design nou si un mesaj care conține un scurt istoric al contribuțiilor Apple la muzică, și declară astăzi începutul unui nou drum comun între Apple și Beats.

httpv://www.youtube.com/watch?v=v_i3Lcjli84

Apple a primit acceptul de la Comisia Europeană pentru a merge mai departe cu achiziționarea Beats Electronics la începutul acestei săptămâni, iar in august 2014 marchează, de asemenea, transferul oficial de actiuni la o compnaie din cadrul Apple.

Compania Apple a anuntat intr-un comunicat ca va oferi initial locuri de muncă pentru toți angajații existenti la Beats, dar a menționat că unii ar putea fi temporari, ca exista „suprapunere” în operațiunile celor două organizații.

Speram sa putem gasi in Noiembrie, la editia Black Friday 2014 castile Beats Dre la o oferta promotionala. Abonati-va la newsletter pentru a primi cele mai recente mesaje cu reduceri la Black Friday 2014.