Black Friday Apple 2017

Black Friday Apple 2017

Black Friday Apple 2017. Deoarece Black Friday 2017 are deja niste super oferte pentru produsele Microsoft si Samsung, acum incep sa apara si ofertele pentru produsele Apple. Au inceput ofertele la iPhone-uri, iPad-uri, MacBook-uri si Apple Watch-uri.

Black Friday Apple 2017. Putin mai jos o sa va arat ce oferte bune am gasit noi pentru: iPhone, iPad, MacBook si pentru Apple Watch.

Black Friday Apple 2017 a inceput, dar nu la Apple Store.

Apple Black Friday 2017 Tips:

  • In mod normal, Apple Store nu ofera reduceri de Black Friday. In ultimii ani, magazinele Apple au oferit gift card-uri numai pentru cumparaturile peste o anumita valoare. In rest, nu au avut reduceri. Se asteapta ca si in 2017 sa se intample la fel.
  • Din acest motiv, noi va recomandam sa va faceti cumparaturile de Black Friday Apple 2017 de la reselerii autorizati de produse Apple. Lista cu toti reselerii autorizati de Apple o gasiti chiar pe pagina Apple. Printre acestia sunt: Orange, Vodafone, Telekom, iStyle si QuickMobile.
  • puteti incepe cautarile de oferte Black Friday Apple 2017 la urmatoarele magazine: www.Orange.ro, www.telekom.ro sau www.istyle.ro. Noi am gasit niste oferte interesante la ei. O sa vi le prezentam putin mai jos.
  • Black Friday Apple 2017 transport. Aveti grija sa primiti transport gratuit. Produsele Apple sunt unele scumpe, chiar si la reducere. Asadar, trebuie sa comparati ofertele tinant cont si de transport. Unele magazine au preturi mai mari, dar transport gratuit. Alte magazine au preturi mai mici, dar nu ofera transport gratuit. Trebuie sa fiti atenti sa comparati preturile cu tot cu transport.
  • in ceea ce priveste iPhone X, acesta sigur nu va avea reducere. Majoritatea revanzatorilor de produse Apple au preturi asemanatoare. Singura diferenta o poate face transportul, asa cum am spus anterior. De asemenea, poti plasa comanda ta pentru iPhone X chiar aici.

Black Friday Apple 2017. Reduceri oferite de reselleri:

Asa cum am spus anterior, Apple are produse scumpe si nu ofera reduceri. Reselleri insa incearca sa vina in ajutorul cumparatorilor si le ofera diferite posibilitati de achizitionare a produselor: Mac, iPhone, iPad, Apple Watch.

  • iStyle, spre exemplu, iti ofera produsul mult dorit cu până la 24 rate cu 0% dobândă la plata prin cardul de credit Raiffeisen Bank, ING sau BRD.
  • pana la -30% la accesoriile iPhone
Black Friday Apple 2017

Black Friday Apple 2017

Pentru a vedea lista completa de magazine participante atat la Black Friday 2017, cat si la Black Friday Apple 2017 apasati AICI.