Jolidon​ ​Black​ ​Weekend​ ​-​ ​reduceri​ ​de​ ​până​ ​la​ ​90%

Jolidon​ ​Black​ ​Weekend​ ​-​ ​reduceri​ ​de​ ​până​ ​la​ ​90%

Weekendul 17-19 noiembrie este destinat reducerilor de până la 90% la Jolidon. Te așteaptă și în acest an ​un weekend întreg de reduceri tentante ​la mii de articole de lenjerie intimă,​ ​pijamale​ ​și​ ​costume​ ​de​ ​baie​,​ ​destinate​ ​atât​ ​femeilor,​ ​cât​ ​şi​ ​bărbaţilor.

Te​ ​vei​ ​putea​ ​bucura​ ​de​ ​reduceri​ ​tentante​ ​la​ ​produse​ ​din​ ​următoarele​ ​categorii:

  • –  Lenjerie​ ​intimă​:​ ​sutiene,​ ​chiloți,​ ​corsete,​ ​body-uri,​ ​jartiere,​ ​portjartiere​ ​și​ ​accesorii
  • –  Îmbrăcăminte​:​ ​pijamale,​ ​halate,​ ​maiouri​ ​&​ ​tricouri
  • –  Costume​ ​de​ ​baie​ ​​-​ ​o​ ​gamă​ ​variată​ ​de​ ​mărimi​ ​și​ ​modele

Ofertele vor fi disponibile ​online pe ​blackfriday.jolidon.ro și în toată ​rețeaua de magazine Jolidon​ ​din​ ​țară.

Dacă preferi varianta online, poţi achiziționa online produsele dorite pe ​shop.jolidon.ro​, unde Jolidon îţi recomandă crearea unui cont de client înainte de Black Friday, pentru a putea beneficia din plin de avantajele acestuia. Pentru mai multe detalii, echipa Jolidon ţi-a pregătit pe blog un articol cu ​recomandări pentru o sesiune reușită de shopping​, dar și o serie de ​întrebări și răspunsuri​​ ​care​ ​apar​ ​în​ ​această​ ​perioadă​ ​a​ ​reducerilor.

Vestea bună este că ofertele nu se sfârșesc aici! Jolidon anunță o surpriză în plus: ​Bra Weekend​, care aduce între ​24-26 noiembrie reduceri tentante la toată gama de sutiene disponibile​ ​atât​ ​pe​ ​shop-ul​ ​online,​ ​cât​ ​și​ ​în​ ​magazinele​ ​din​ ​țară.

Nu rata prețurile speciale de Black Weekend pe care Jolidon le-a pregătit pentru tine, începând cu​ ​17​ ​noiembrie.​ ​Spor​ ​la​ ​cumpărături!

BLACK WEEKEND Jolidon

BLACK WEEKEND Jolidon