BottegaVerde.ro – MEGA REDUCERI de Black Friday de pana la 82% la toata gama de produse

BottegaVerde.ro – INCREDIBIL! MEGA REDUCERI de Black Friday de pana la 82% la toata gama de produse.

Dacă eşti mare amator de cumpărături online, cea mai importantă zi din calendarul de anul acesta este 17 noiembrie, adică Black Friday România 2017. În week-end-ul 17-19 noiembrie, Bottega Verde, brandul de cosmetice numărul 1 în Italia, te aşteaptă cu reduceri de până la 82% la toate produsele. Pregătește din timp cadourile pentru cei dragi şi comanda produsele dorite.

Black Friday reprezintă ocazia ideală de a-ţi achiziţiona produse cu ingrediente naturale, netestate pe animale, pe care ţi le doreai de mult timp la preţuri mai accesibile. Vei avea mega reduceri de până la 82% la sute de produse şi vei găsi inspiraţie când vine vorba de cadourile pe care îţi doreşti să le faci celor dragi pentru sărbători.

Nu lăsa Black Friday să te prindă nepregătit!

Anul acesta, de Black Friday, organizează-te temeinic cu Bottega Verde! Creează-ţi cont pe www.bottegaverde.ro şi autentifică-te cu datele tale. Astfel cookie-urile vor fi setate în browser şi vei putea începe cumpărăturile imediat după afişarea reducerilor, fără a fi nevoie să introduci numele de utilizator şi parola. Completează datele de facturare şi adresa de livrare corecte.

Nu uita că pentru orice comandă de peste 99 lei ai livrare gratuită, un cadou garantat la fiecare comandă, retur în 30 de zile, consultanță telefonică.

Pe locuri, fiți gata, START REDUCERI!

https://www.bottegaverde.ro/creme-antirid

https://www.bottegaverde.ro/produse-make-up

https://www.bottegaverde.ro/produse-cosmetice-ingrijire-corp-femei

https://www.bottegaverde.ro/produse-pentru-par

https://www.bottegaverde.ro/produse-casa

https://www.bottegaverde.ro/produse-cosmetice-barbati

https://www.bottegaverde.ro/cadouri

https://www.bottegaverde.ro/produse-cosmetice-ingrijire-ten-femei

BottegaVerde.ro

Source: www.BottegaVerde.ro