Black Friday Romania este cel mai mare eveniment din 2015?

Black Friday Romania este evenimentul anului in ceea ce priveste reducerile si ca si campanie de marketing. eMag a dovedit in fiecare an ca o mare parte din vanzarile anului pot fi generate in acesta zi, vinerea neagra.

 

Black Friday Romania poate fi considerat evenimentul de marketing al anului 2015?

Ca sa pastram lucrurile simple, noi spunem ca da, este evenimentul din an care duce la cresterea consumului si deschide luna cadourilor, luna Decembrie. Magazinele participante la black friday stiu acest lucru, Romania are o experienta de 4 ani in acest eveniment. Multe magazine aleg sa faca black friday in alte zile decat cea traditionala din state considerand ca este o strategie mai buna sa iei „caimacul” cum se pune evenimentului oficial. Nu avem date statistice in acest sens dar atat timp cat acesti retaileri fac acest eveniment si inainte de cel oficial din ultima vineri din noiembrie 2015 inseamna ca le este profitabil.

 

Cititi si, Recomanda: Cand pica Black Friday Romania anul acesta?

Cand sa cumpar de black friday sau pe 1 Decembrie?

Atat de black friday cat si de 1 Decembrie os a fiti asaltati de reduceri si oferte in casuta voastra de email. Recomandarea noastra este simpla, cumparati atunci cand aveti nevoie de acel produs si nu pentru ca este ieftin sau redus. De cele mai multe ori in ultimul timp nu am mai vazut reduceri mincinoase, adica cresterea preturilor si scaderea lor la black friday sau 1 Decembrie.

Un lucru este clar urmariti cu atentie produsul si pretul acestuia si comparati cu pretul din timpul anului.

 

Black Friday Romania este cu siguranta cea mai tare campanie din estul Europei, vecinii nostrii Ungaria este la al doilea an iar Polonezii anul aceste este primul an.

 

Echipa Reduceri black friday