Black Friday STANSFIELD 2018 – Reduceri de pana la -50%

Bine ai venit la STANSFIELD !

O lume construita in peste 30 de ani, avand parteneriate cu branduri renumite in moda, alaturi de o echipa de profesionisti pasionati si implicati pentru fiecare tighel realizat.

Din fabrica STANSFIELD din Braila au plecat in lume milioane de camasi, toate realizate de romani dedicati si cunoscuti pentru calitatea muncii lor.

STANSFIELD este brandul romanesc cu ecou international sub semnatura caruia sunt fabricate camasi in serii limitate, max 10 buc, in maniera artizanala. Camasile STANSFIELD sunt speciale pentru tesaturile lor fine, italienesti, care te mangaie, intr-o paleta variata de culori si reinventate prin design si precizia coaserii.

Pregatim cu emotie, profesionalism si poveste fiecare model, tighel, dimensiune pentru ca la final, fiecare barbat sa simta eleganta unui produs unic, fabricat in Romania cu materiale de calitate absoluta .

STANSFIELD relanseaza stilul clasic potrivit tuturor tipurilor de personalitate combinat cu designul modern, un trainic traditional cu ruperi de ritm ce creaza moda barbatilor strasnici !

Black Friday STANSFIELD 2018 – Reduceri de pana la -50%

Si pentru ca este perioada reducerilor, am pregatit pentru dumneavoastra o campanie de Black Friday, cu reduceri de pana la -50%. Campania Black Days of November este valabila in perioada 10.11.-18.11.2018.

Va asteptam cu drag si cu muuuuulte camasi la pret redus pe site-ul nostru: www.STANSFIELD.ro

Black Friday 2018 Stansfield