Faci casă bună cu reducerile de la kika

Găsește inspirația de care ai nevoie între sutele de produse de mobilier și decorațiuni aflate la super ofertă, în perioada Black Friday. Reducerile încep pe 16 noiembrie. Tu când începi redecorarea?

Sfârșitul anului este o perioadă perfectă pentru schimbări mici, dar semnificative. Un suflu nou pentru casa ta nu trebuie să fie un efort, iar perioada Black Friday poate fi soluția convenabilă de care ai nevoie.

Vedetele Black Friday la kika: fotoliul „Patchwork”, preț Black Friday 479,-RON, redus cu 33%, set living „Attenzione” ce include un spaţiu de depozitare generos dar şi iluminat LED, preț Black Friday 1.399,-RON, redus cu 30%; colțarul „Azurro” cu funcţie pat şi ladă depozitare, preț Black Friday 2.599,-RON, redus cu 25%; pat tapițat cu piele ecologică „Mia” de 160x200cm, preț Black Friday 819,-RON, redus cu 25%; fotoliu „Scotty”, preț Black Friday 519,-RON, redus cu 25%.

Vrei să găsești inspirație? Începe prin a renunța la rutină și bucură-te de combinațiile care te definesc! Reducerile din perioada 16 noiembrie – 2 decembrie se aplică unei game variate de mobilier și decorațiuni din care poți să alegi exact ceea ce ai nevoie. Nu mai aștepta! Ai peste 300 de produse cu preţuri speciale. Iar dacă produsele tale preferate nu se numără printre acestea, urmăreşte site-ul să descoperi oferta de week-end. Bucură-te de specificul stilului tău și profită de prețurile avantajoase din oferta kika.  

În definitiv, bucuria de acasă înseamnă atmosfera caldă care te caracterizează. Importantă este senzația pe care o trăiești când stilul care te reprezintă se regăsește în fiecare colț din casă. Indiferent că alegi o direcție modernă sau clasică, că te inspiră elemente din abordarea rustică, vintage, art deco sau chiar glamour, kika oferă un sortiment variat de produse de mobilier și decorațiuni.

O lampă potrivită la momentul potrivit, o canapea extensibilă, un fotoliu diferit, o bibliotecă care să completeze spațiile goale din casă; nou versus vechi, diferit versus conform – toate sunt alegeri frecvente care-ți aduc aminte că schimbarea are un ritm pe care merită să-l ții. La kika, cele mai noi trenduri se regăsesc în varietatea mobilierului pe care îl păstrăm în ton cu moda, iar decorațiunile, în nuanțe autentice care redau culori pe care să le ții minte. 

Nu știi ce cauți? Vino în showroom-ul kika din Militari și Pallady și lasă-te în voia inspirației de moment. Și dacă timpul nu mai are răbdare, accesează webshop-ul www.kika.ro și pagina de Facebook/kika-RO pentru o primă părere.