Cand e Black Friday 2018?

Cand e Black Friday 2018?

 

Black Friday Romania 2018 va avea loc pe data de 23 Noiembrie.

Conform traditiei americane, Black Friday cade intotdeauna a doua zi de Thanksgiving sau Ziua Recunostintei. Ce va fi interesant anul acesta este faptul ca este foarte probabil ca si romanii sa respecte, pentru prima data, adevarata data Black Friday-ului american.

De ce spun asta? Pentru ca noi, romanii, suntem obisnuiti cu furatul…furatul „startului” ma refer 🙂

Numai ca anul acesta, unii romani pot face confuzia sa creada ca Thanksgiving Day cade in ultima zi de Joi din luna Noiembrie. FALS!!!

Thanksgiving Day pica intotdeauna in cea de a 4-a zi de Joi din luna Noiembrie. Vom avea asadar un Black Friday original din toate punctele de vedere.

Asadar, Black Friday Romania 2018 va avea loc tot pe data de 23 Noiembrie, ca si in SUA.

 

Magazine participante la Black Friday Romania 2018

 

Black Friday eMAG 2018, ca si in anii trecuti, cel mai probabil o sa fie campionul vanzarilor si al reducerilor. De asemenea, competitia retailerilor o sa fie din ce in ce mai acerba si mai avantajoasa pentru cumparatori.

Black Friday eMAG a avut vanzari de 350 milioane Lei pentru 1,1 milioane de produse vandute, conform Mediafax. Daca numarul produselor vandute a ramas acelasi cu anul anterior, incasarile generale au crescut cu 10 milioane de Lei. Acest lucru arata faptul ca romanii au inceput sa cumpere produse mai scumpe.

Black Friday eMAG 2018 se asteapta sa continue trendul ascendent de anul trecut, atat in ceea ce priveste vanzarile, cat si in ceea ce priveste modalitatea de achizitionare si de plata. Ma refer aici la faptul ca anul trecut tot mai multi clienti au folosit ca portal de achizitie telefonul mobil, iar modalitatea de plata a fost online.

Black Friday Altex 2018 a avut o politica de vanzari orientata mai mult catre magazinele fizice pana acum. In 2018  insa este foarte probabil sa se reorienteze catre mediul online, ca urmare a preferintei publicului.

Black Friday Altex de anul trecut a inregistrat vanzari de 465 milioane de Lei, inregistrate intr-o perioada de 35 de zile de Black Friday propriu, conform Ziarului Fianciar.

black-friday-romania

Pentru a fi la curent cu privire la ultimele noutati despre Black Friday 2018 va puteti inscrie la Newsletter-ul nostru AICI.

Summary
Cand e Black Friday 2018?
Article Name
Cand e Black Friday 2018?
Description
Black Friday Romania 2018 va avea loc pe data de 23 Noiembrie. Conform traditiei americane, Black Friday cade intotdeauna a doua zi de Thanksgiving sau Ziua Recunostintei.
Author
Publisher Name
ReduceriBlackFriday.ro
Publisher Logo