Black Friday eMag 2018 – Catalog

Incet, dar sigur, se apropie ziua cu cele mai mari vanzari din an. Este ziua Black Friday eMag 2018.

Varianta romaneasca a Amazonului, eMag, a adus acest fenomen de shopping in Romania in 2011. Pe atunci, eMag inca nu avea partea de Marketplace de astazi. Odata cu Marketplace-ul, eMag a crescut exponential de la un an la altul.

Ca sa va faceti o idee, va aratam statistica facuta publica de eMag anul trecut:

statistica marketplace emagSource: emag.ro

La cum arata cifrele din 2017 fata de cele din 2016 si daca mai punem la socoteala faptul ca anul acesta s-a dublat numarul resellerilor din Marketplace, tot ce trebuie sa facem este sa punem bani deoparte pentru cumparaturi.

Black Friday eMag 2018 – Catalog

eMag ne-a obisnuit cu faimosul catalog de produse. Ce recomandari are eMag pentru resellerii din Marketplace si cum trebuie sa pregateasca acestia produsele pentru catalog.

Catalogul eMag- Recomandarile eMag pentru reselleri

Suplimentarea si rezervarea stocului pentru produsele incarcate in campanie.

Produsele noi ale resellerilor vor fi validate initial de eMag.

Discount-uri reale mari. eMag a constatat faptul ca practicarea unor discounturi de peste 30% asigura o dinamizare a vanzarilor. Discounturile trebuie sa fie reale si sa respecte limitarile legale.

Limitarile legale referitoare la „Practica comerciala” TREBUIE respectata. Vezi „Ordonanta de Guvern nr. 99/2000, Capitolul V, Practici comerciale”.

Inscrie-te la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu ultimele noutati legate de catalogul eMag cu produse de Black Friday.

Vezi cand pica eMag Black Friday 2018 si pregateste-te de shopping.

black-friday-emag-2018-catalogSource: emag.ro