Cand pica Black Friday eMag 2018?

Cand pica Black Friday eMag in 2018 este intrebarea aflata pe buzele tuturor. Cu atat mai mult cu cat afara s-a lasat frigul si ce te poate consola mai bine decat sa faci putin shopping online? 😃

Cand pica Black Friday eMag 2018?

Daca ar fi sa ne luam dupa istoricul magazinului am fi tentati sa spunem ca o sa fure iar startul. Anul acesta insa, noi credem ca o sa surprinda pe toata lumea si va avea loc pe 23 Noiembrie.

Oricare dintre cele doua variante va fi, anuntul oficial va avea loc cu aproximativ o luna inainte.

Dupa anuntul oficial al datei la care va avea loc Black Friday eMag 2018, va urma o avalansa. O avalansa de alte anunturi oficiale ale celorlalte magazine si branduri.

Strategia alegerii datei

De-a lungul timpului am observat diverse strategii ale celorlalte magazine participante la Black Friday Romania. Unele vor sa profite de impactul pe care il are campania Black Friday eMag in Romania si aleg aceeasi data. Altele insa, raman fidele conceptului de Black Friday si isi organizeaza campaniile pe data oficiala. Mai exista si a treia categorie de magazine, care organizeaza de doua ori evenimentul.

Ce trebuie sa stiu inainte sa incep cumparaturile la Black Friday eMAG 2018?

In fiecare an eMag reuseste sa vina in ajutorul cumparatorilor sai cu diverse mijloace. Fie ca este vorba despre plata in rate, fie ca este vorba despre aplicatia de mobil, eMag reuseste intotdeauna sa intuiasca nevoile cumparatorilor.

Daca vrei sa profiti de reducerile eMag insa nu stai bine cu cash-ul, poti apela la cardul Raiffeisen.

De asemenea, daca iti doresti foarte mult un anumit lucru si nu vrei sa il ratezi, aplicatia de mobil eMag te poate ajuta.

 

In ceea ce priveste ora de incepere a evenimentului, aceasta va fi in jurul orei 07:00. Tot in ceea ce priveste ora de incepere a campaniei Black Friday eMag 2018 te poate ajuta aplicatia de mobil.

Black Friday eMag produse

Una dintre cele mai importante schimbari de anul acesta, daca nu cea mai importanta este aceea ca si-a dublat numarul de magazine din Marketshare. Anul trecut, de Black Friday, eMag avea 2000 de magazine inscrise in programul sau de Marketplace. In mai putin de un an calendaristic, numarul acestora s-a dublat si, ca o consecinta, si numarul produselor aflate la oferta.

Principiul este simplu, mai multe magazine in marketplace, mai multe produse, concurenta mai mare intre magazine. Cine castiga? Exact! TU, clientul ✅

Acestea fiind spuse, te invit sa-ti faci lista de cumparaturi, pentru ca oferte vor fi.

Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati despre catalogul emag 2018, te poti inscrie la newsletterul nostru.