Reduceri de Black Friday 2018 la eMAG

Black Friday eMAG 2018 se apropie. Data probabila a evenimentului si ora inceperii vor fi anuntate in curand. Ce surprize ne asteapta anul acesta de Black Friday Emag?

Cand pica Black Friday eMag 2018?

In fiecare an, eMAG ne-a obisnuit cu furatul startului. Cum data oficiala a evenimentului este pe 23 Noiembrie, Black Friday eMag 2018 poate avea loc pe data de 16 Noiembrie. Anuntul oficial al datei va fi anuntat de eMag cu aproximativ o luna inainte.

cand este black friday la emag

Black Friday eMAG 2018 – La ce ora incepe?

Ca si in anii trecuti, Black Friday eMag 2018 va incepe in jurul orelor 07:00. Strategia eMag in privinta orei de incepere a evenimentului are la baza programul consumatorilor. Astfel, la 06:00 ar fi prea devreme, iar la 08:00 oamenii deja incep sa plece la serviciu sau pe unde mai au treaba. Tinand cont de acestea, ora 07:00 a fost cea mai potrivita ora de incepere.

Ce suprize ne aduce Black Friday eMAG 2018?

Cu siguranta ne va aduce mai multe produse la reducere. Iar lucrul acesta vine ca o consecinta naturala a faptului ca tot mai multe magazine intra in sistemul lor de Marketplace. Asta pe de o parte.

Pe de alta parte, in fiecare an eMag a venit cu cate o noutate. Ba a bagat masini de lux la reducere. Sa ne amintim de Mercedesuri 🙂 Ba a vandut aur. Ba a vandut pachete de servicii mediale !!!

Sunt la fel de curioasa ca si voi sa descopar noutatea de anul acesta.

Black Friday eMAG 2018- modalitati de plata

eMag a venit cu o noutate si in ceea ce priveste modalitatea de plata a produselor. Pe langa variantele clasice, plata cash la ramburs sau cu cardul, eMag a venit introdus cardul de cumparaturi.

Nu este vorba despre cardul lor propriu, ci despre cardul de cumparaturi Raiffeisen. eMag a negociat pentru clientii sai plata in rate in 36 de luni pentru produsele vandute de eMag, si 12 rate pentru produsele vandute de alte magazine din Marketplace.

Mai mult decat atat, plata poate fi efectuata instant daca ai descarcat aplicatia eMag.

Aplicatia eMAG pentru mobil

Deja s-au implinit cativa ani de cand ne putem bucura de aplicatia eMag pentru mobil.

Aceasta aplicatie a fost creata pentru a facilita achizitiile de pe site si pentru a crea utilizatorului o experienta de shopping cat mai placuta.

Cu peste 1 milion de descarcari si cu un rating de 4,8/5 suna ca o optiune foarte buna de folosit la Black Friday eMag 2018. Cu atat mai mult daca ai reusit sa bagi produsele dorite in cosul de cumparaturi de seara, urmand ca la momentul deschiderii sa iti ramana doar sa finalizezi comanda.

Catalogul de produse Black Friday eMAG 2018

Conform traditiei, catalogul cu produse aflate la reducere de Black Friday eMag 2018 va fi publicat pe site si in aplicatie in jur de orele 00:00, urmand ca la 07:00 sa se dea startul cumparaturilor.

O strategie buna de shopping ar fi sa vezi cum a evoluat Black Friday eMag de-a lungul timpului si sa-ti faci o lista cu ce produse vrei sa gasesti la reducere.

Dupa aceea, pune produsele dorite la Favorite sau chiar in cos, urmand sa finalizezi comanda dimineata, dupa aplicarea reducerilor.

Pentru orice eventualitate, daca ai timp inainte de finalizarea comenzii, iti recomand sa cauti produsul dorit si pe unul dintre comparatoarele de preturi. Este posibil sa gasesti o varianta mai ieftina in alta parte.

produse reduse de Black Friday la emag

Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati legate atat de Black Friday eMag 2018, dar si de alte oferte te poti inscrie la newsletterul nostru.

Daca ai un magazin online si vrei sa il promovezi la noi pe site, contacteaza-ne.