eMag are depozitul plin de produse, ce poti gasi in el?

eMAG. Peste 1.000 de angajaţi eMAG şi peste 200 de furnizori lucrează pentru ca 21 noiembrie să fie „cel mai mare Black Friday din istoria companiei”. Oficialii retailerului online spun că s-au pregatit 6 luni pentru „ziua reducerilor”.

Iata cateva motive pentru care merita sa cumperi de black friday emag:

1. Pe 21 noiembrie, la eMAG are loc cel mai mare Black Friday de până acum.  Reducerile sunt aplicate la 450.000 de produse incluse în cea mai diversificată gamă din istoria retailerului online, de la IT și telefoane mobile, la auto și home&deco.

2. Vei avea produsele comandate în cel mult șase zile. Pentru a pregăti comenzile, 240 de oameni vor lucra 24 h din 24 h, iar fluxul de livrare al acestora va fi de 150 de camioane pe zi.

3. Reducerile aplicate produselor incluse în oferta de Black Friday sunt de până la 75%, în valoare totală de 75 de milioane de lei. Este cea mai mare reducere totală aplicată până acum.

4. Poți profita din plin de confortul oferit de shoppingul online de oriunde și oricând pentru că și de Black Friday vei putea plasa comenzi de pe smartphone-ul tău.

5. Ca în fiecare an, eMAG pregătește o supriză. Anul acesta promite să fie de proporții. Doar un hint: anul trecut, eMAG a vândut autoturisme în Black Friday.

Ce se afla in depozitul emag?

BLACK FRIDAY 2014 eMAG. În depozitul eMAG, produsele din oferta Black Friday ocupă 10.000 de metri pătraţi, iar 240 de oameni vor lucra 24h din 24h pentru a pregăti comenzile. Pentru livrarea produselor, au fost încheiate parteneriate cu FAN Courier, Cargus, DPD şi TNT pentru un flux de livrare de 150 de camioane/zi.