Magazinul eMag este pregatit pentru Black Friday 2014 pe 21 Noiembrie

eMag se asteapta de Black Friday la vanzari de 150 mil de lei pe 21 Noiembrie 2014, ceea ce reprezinta 50% mai mult fata de anul trecut.  Reducerile de Black Friday 2014 sunt cele mai mari din toti acesti ani pentru o zi de promotie  iar incasarile estimate intra in topul recordurilor pentru o societate comerciala depasind chiar si Petrom.

Produsele de Black Friday in 2014  sunt cele mai multe fata de anii precedenti in numar de 450 000. Promotiile si reducerile ajung pana la 75% din valoarea produselor.

Anul trecut in ziua de Black friday s-au inregistratat 3.1 milioane de vizite intr-o zi ceea ce este un record pentru un magazin online.

Altex, Domo şi Flanco, cei mai mari trei retaileri de electro-IT din România, cu afaceri de peste jumătate de miliard de euro, au înregistrat de Black Friday, vânzări de 25 milioane de euro, cu peste 50% mai mari decât anul precedent.

Ziua de Reduceri Black Friday este extrem de importantă pentru jucătorii din IT&C, segmentul care a fost de fapt promotorul acestei campanii de reduceri în România, pentru că generează venituri mari într-un timp foarte scurt, iar pentru unii retaileri genereaza chiar cifre comparabile cu suma vânzărilor din restul anului.