Last minute Antilele Olandeze (Santa Barbara, Bonaire) la numai 639 Euro/ pers. 9 zile/7 nopti, cu plecare din Amsterdam

Sejur in Bonaire, Antilele Olandeze, 9 zile/ 7 nopti la Caribbean Club 3*, zbor direct Amsterdam-Bonaire-Amsterdam cu Arkefly (TUI).
Cel mai bun pret este de 639 Euro/ pers. pentru plecarile din data de 14 Septembrie 2013 si intorcere pe data de 21 Septembrie (+1 zi).

Pretul nu include transportul pana si de la Amsterdam.

Pentru a verifica mai multe date de plecare ca rugam sa dati click AICI.
Informatii despre camera

– camera se prezinta sub forma unui apartament cu 1 camera de zi + 1 dormitor cu 2 paturi de o persoana (paturile se pot apropia pentru a forma unul king size) + terasa cu scaune
– camera are privelistea spre gradina
– DVD player
– AC
– chicineta cu 2 arzatoare pe gaz
– ceai si cafea
– televizor
– ventilator
– frigider
– toaleta

Insula Bonaire face parte din Antilele Olandeze, cunoscute si sub prescurtarea de ABC (Aruba, Bonaire, Curacao) si fac parte din Regatul Olandez.
Dupa ce toate apele insulei au fost protejate prin lege in anul 1979, Bonaire a devenit cea mai cautata destinatie pentru scufundari libere din Caraibe, si poate ca si din lume. Protejarea resurselor marine au facut din Bonaire cea mai „eco-friendly” insula din Caraibe, protejand in acelasi timp si infrastructura fragila a coralului.
Bonaire dispune de asemenea de o infrastructura terestra ultra-moderna, iar viata de noapte este una foarte activa.

Pozitia sa geografica creeaza conditii excelente si pentru desfasurarea altor sporturi marine, precum windsurf-ul, iar animalele salbatice aduc un plus de aventura insulei.