Oferta limitata: Reduceri de pana la 50% la destinatii intercontinentale KLM

In perioada 19 – 24 septembrie, KLM Romania ofera reduceri de pana la 50% la biletele pentru 25 de destinatii intercontinentale.

De exemplu, pretul unui zbor catre America de Nord incepe de la 499 de euro, catre America de Sud de la 599 de euro, catre Asia de la 419 euro, iar catre Africa de la 599 de euro.

Destinatiile-vedeta ale acestei promotii sunt Beijing, de la 419 euro, New York, de la 499 de euro, Shanghai, de la 599 de euro, si Buenos Aires, de la 599 euro. Alte destinatii care participa la promotie sunt Osaka, de la 529 de euro, Hong Kong, de la 499 de euro, Havana, de la 659 de euro, Vancouver, de la 579 de euro, Toronto si Montreal, de la 509 euro, Kilimanjaro de la 599 de euro si Lima si Panama, ambele de la 859 de euro.

Biletele rezervate in timpul acestei campanii au perioada de calatorie intre 19 septembrie 2013 si 31 martie 2014.

Pentru aceasta perioada de reduceri, KLM a creat website-ul www.doarsasezile.ro, unde cei care doresc sa calatoreasca pot alege una din cele 25 de destinatii incluse in promotie.

KLM a fost fondata in anul 1919, fiind astfel cea mai veche linie aeriana ce si-a pastrat numele original. In 2004, Air France si KLM au format alianta Air France KLM. Din aceasta alianta a rezultat cel mai puternic grup aviatic european, bazat pe doua brand-uri si hub-uri puternice – aeroportul Schiphol din Amsterdam si aeroportul Charles de Gaulle din Paris.

Grupul se concentreaza pe trei aspecte esentiale: transportul pasagerilor, mentenanta aeronavelor si transportul de marfa.

KLM isi deserveste destinatiile cu o flota moderna si ofera locuri de munca la 33.000 de oameni din intreaga lume.

KLM este membru al aliantei globale SkyTeam, oferind clientilor o retea de zboruri globala. KLM leaga Olanda de fiecare regiune economica importanta a lumii, fiind un factor important in economia tarii.

Rezerva-ti zboruri pentru alte destinatii si compara preturi la Vola.ro

Rezerva cazare intr-o destinatie exotica folosind Booking.com

Reduceri Black Friday 2013

Sursa: Agerpres
Foto: (c) Martial Dellier/Airplane Pictures