Posibil Black Friday exclusiv de la Sony in luna martie

Sony Romania vrea propriul Black Friday in primavara.

Lucian Radulescu, country manager Sony Romania, Bulgaria si Republica Moldova, a declarat de curand pentru Wall-Street.ro ca firma sa va organiza un Black Friday exclusiv numai al marcii Sony, pe care il va desfasura incepand din prima parte a anului viitor.

Practic, inainte de Pasti, marii retaileri online vor oferi discounturi substantiale la produsele Sony.

Aceasta, spune oficialul Sony, va impulsiona vanzarile din prima partea a anului, precum si pe cele din preajma sarbatorilor de Pasti. Luna pe care au avansat-o retailerilor parteneri ca propunere pentru desfasurarea acestui Black Friday propriu ar fi martie.

Managerul regional de la Sony mai crede ca Black Friday Romania nu are efectele pe care le are evenimentul cu acelasi nume din SUA. El considera ca Black Friday la noi este mai degraba o frana pentru vanzari, deoarece luna noiembrie ramane paralizata in asteptarea marii zile, iar apoi decembrie nu mai merge la fel de bine dupa ce oamenii si-au cheltuit banii de Black Friday.

Sony nu isi propune sa inlocuieasca conceptul de Black Friday, ci sa-l completeze, premitand lichidarea mai rapida a stocurilor de produse maivechi si astfel si patrunderea mai rapida pe piata a noilor produse.

Reduceri Black Friday 2013