Inovatie 2014 Motorola: Tatuajul temporar care deblocheaza telefonul

Ai putea spune ca este o gluma de 1 Aprilie dar fiind in Iulie 2014 am tratat cu seriozitate stirea.  Motorola a facut un parteneriat cu o companie numita VivaLnk ca sa produca un tatuaj temporar care sa deblocheze telefonul. Acest tatuaj ar urma sa inlocuiasca parolele de deblocare a ecranului formate de cele mai multe ori din cifre sau semne tastate pe ecranul smartphone-ului.

Cine mai are nevoie de parole sau de recunoaștere a feței atunci când doriti sa deblocati telefonul?

Deci, cum funcționează tatuajul temporar? Este un circuit de NFC ultra-subțire, înfășurat într-un abţibild 3M adeziv care nu irita pielea ta.

Un pachet de 10 tatuaje te va costa 10 dolari. Motorola spune ca aceste tatuaje temporare rezista la apa și alte exerciții și ar trebui să dureze până la cinci zile – deci pentru un pachet cu 10 tatuaje, ar tine în mod optim un pic peste o lună și jumătate.

Înainte de a merge și de a comanda un pachet, există o mica capcana sau sa-l numim marketing captiv deoarece aceste tatuaje functioneaza numai cu Smartphone-urile Motorola X acum. Dacă v-ați luat orice alt telefon smartphone Android sau IOS, ramane sa continui sa blochezi telefonul manual. 🙂

httpv://www.youtube.com/watch?v=15uIFmysZV4