De Black Friday, cumparatorul priceput utilizeaza instrumentele de informare online

Cea mai buna afacere de Black Friday se obtine cu un pic de sudoare virtuala. Afla care sunt eforturile online care-ti vor asigura o informare completa si, prin urmare, si accesul la cele mai bune oferte de Black Friday.

Aplicatii online
Pune smartphoneul la treaba! Multe magazine au aplicatii care se pot descarca gratis de pe site-ul lor. Acestea iti vor oferi acces la stirile despre cele mai proaspete oferte de Black Friday, permitandu-ti sa fii primul la coada. Domo deja are o aplicatie pentru iPhone, de exemplu, asa ca nu sta pe ganduri!

Aceste „micro-softuri” te vor ajuta sa-ti face liste de cumparaturi si chiar sa compari preturi ori sa dai Share la produsele care iti plac. S-ar putea sa-ti placa atat de mult aceste aplicatii, incat sa vrei sa le pastrezi si sa le folosesti si dupa ce trece nebunia Black Friday.

Fii la curent cu updateurile de la retaileri

Verifica des paginile cu anunturi desre reducerile de Black  Friday!

Aboneaza-te la toate alertele pe email

Magazinele serioase te vor invita sa te abonezi la sistemul lor de alerte pe email, care iti vor furniza stiri despre toate reducerile practicate la ei in magazin. EvoMAG.ro isi invita deja vizitatorii sa se aboneze la alerta sa.

Iar daca vrei sa afli de reduceri practicate de mai multi retaileri, aboneaza-te la alertele pe email de la reduceriblackfriday.ro.

Retelele de socializare – arma ta secreta in lupta pentru cel mai bun pret de Black Friday

Facebook nu e doar pentru a-ti pune acolo poze cu ultimele traznai ale pisicii. Poti face treaba buna cu aceasta retea, asa ca ar fi cazul sa o lasi sa lucreze in interesul tau. Da Follow sau Like your la pagina magazinelor preferate si stai cat mai mult online. Asa poti urmari cele mai noi oferte ale si promotii de Black Friday ale acestora. Poti obtine informatii interesante si prin reteaua ta de prieteni. Vezi ce mai distribuie si ei in retea!

Nu uita: un cumparator informat ajunge la oferta inaintea competitiei!

Reduceri Black Friday 2013

Sursa: Huffington Post
Foto: Digitaltrends.com