Reduceri de Black Friday 2013 la IKEA

Pe 29, 30 noiembrie si 1 decembrie, IKEA promite reduceri de pana la 50% la produse selectate din toate gamele pe care le comercializeaza.

Lista completa a produselor la pret redus va fi publicata pe site-ul ikea.ro dupa 25 noiembrie, a declarat, pentru realitatea.net, Daniela Stoican, PR Manager IKEA South-East Europe.

La reducerile de Black Friday 2013 IKEA propune produse de mobilier, accesorii și decorațiuni. „Ne dorim sa venim în întampinarea tuturor celor ce sunt în cautare de cadouri pentru cei dragi și pentru propria casa”, spune Daniela Stoican.

Va fi interesant de vazut in ce masura romanii vor profita pentru a redecora casa, deoarece pana acum interesul pentru reduceri de Black Friday s-a manifestat mai ales in domeniul produselor electronice.

Cati romani sunt interesati de Black Friday 2013

Un studiu recent realizat de Daedalus Millward Brown la comanda eMAG.ro arata ca 7,4 milioane de romani au aflat de Black Friday, faţa de numai 4,1 milioane de romani anul trecut. Dintre aceştia 4,2 milioane vor sa cumpara ceva de Black Friday.

Cele mai cautate produse de Black Friday

Conform aceluiasi studiu, in topul optiunilor romanilor de Black Friday se situeaza urmatoarele categorii de produse: electrocasnice, imbracamminte, televizoare, telefoane mobile, incaltaminte, laptopuri.

Daca vrei sa-ti innoiesti garderoba, gasesti oferte interesante la Miniprix, Tina R, Ecco sau Mycloset.

Daca te intereseaza electronicele si electrocasnicele, cauta online ofertele evoMAG, Domo sau eMAG.

Iar pentru camere foto urmareste zilnic site-ul F64, unde ai sansa sa castigi premii si ai reduceri periodice incepand chiar de acum, dinainte 29 noiembrie, data oficiala de Black Friday 2013.

Carti gasesti deja la pret redus pe Elefant.ro

Reduceri Black Friday 2013

Foto: expat-mom.com