Ce sa cumparam de Black Friday astfel incat sa nu regretam mai tarziu

Luna noiembrie este luna chilipirurilor, datorita evenimentului Black Friday, pe care toti il asteapta cu sufletul la gura.

Iti spunem ce produse mult-ravnite merita sa cumperi de Black Friday si pentru care merita sa mai astepti pana la inceputul lui 2014 sau chiar sa le cumperi la pret intreg acum, in noiembrie:

iPad – versiunile mai vechi sunt aproape la fel de costisitoare ca si generatia 4, asa ca merita sa-ti iei unul de generatie imediat anterioara (generatia 4), chiar si la pret neredus – de Black Friday sau cu alta fericita ocazie, orcum, de Sarbatori.

Ustensile pentru gatit – vor aparea reduceri, nu neaparat de Black Friday, dar sigur acum, in prag de sarbatori. Cora deja are un program de recuperare a punctelor de la cumparaturi prin achizitionarea la jumatate de pret a unor tigai anti-aderente Delimano, cu strat ceramic.

HDTVBlack Friday este momentul potrivit ca sa-ti cumperi unul, dar nu o marca cunoscuta HDTV. Daca vrei marci, merita sa astepti pana in ianuarie-februarie, cand intra in magazine noile modele si scad preturile la generatiile imediat anterioare.

Laptop – de Black Friday vei gasi super-afaceri si la acest capitol, dar mai ales la cele cu procesor AMD, nu Intel.

Reduceri Black Friday 2013

Sursa: abc15.com
Foto: Carbondesign.com