Ponturi pentru a lansa comezi-fulger online de Black Friday

O mare parte a campaniei de Black Friday se va desfasura online, asa ca e cazul sa fim pregatiti, pentru a nu rata ocaziile doar pentru ca se blocheaza serverul sau ne miscam greu cu completarea datelor pentru comanda.

Iata ce putem face de Black Friday (ma rog, un pic inainte, de fapt, ca startul sa ne gaseasca gata de atac):

● Salveaza la Bookmarks/Favorite paginile produselor dorite din magazinele online, ca sa nu mi pierzi timp cautandu-le in site cand incepe campania de Black Friday.

● Deschide site-ul sau site-urile in ferestre separate ale browserului de Internet si autentifica-te, pentru a fi deja logat cand incepe campania.

● Intra din timp la sectiunea de date de contact si salveaza-ti acolo datele de comanda: adresa de livrare si, daca e cazul, adresa de facturare.

● Seteaza-ti browserul de net ca sa nu mai incarce imaginile de pe paginile pe care navighezi. Asa nu mai pierzi timp pretios la incarcarea paginilor si le-o iei altora inainte la lansarea comenzii. In Chrome poti face aceasta bifand optiunea Settings > Content settings > Do not show any images.

● Incearca peste cateva ore. Daca, totusi, ai avut probleme cu incarcarea paginilor si nu ai reusit sa lansezi comanda, nu dispera. Trage un pui de somn si seteaza-ti ceasul sa te trezeasca la o ora mica a diminetii, cand primul val de cumparatori online s-a retras. Incearca atunci din nou.

Anul acesta, notorietatea evenimentului Black Friday s-a dublat fata de anul trecut, arată un studiu Daedalus Millward Brown.

De Black Friday, romanii prefera chilipirurile la electrocasnice mici, haine si televizoare.

Reduceri Black Friday 2013

Foto: DesktopNexus.com