Ce reduceri se previzioneaza pentru Black Friday 2013

Expertii de la ziarul financiar Capital si de la Pro TV au facut deja cateva predictii cu privire la nivelul reducerilor care vor fi aplicate de Black Friday la unele din cele mai ravnite produse.

Telefoane mobile cu tastatura QWERTY de Black Friday

De Black Friday s-ar putea sa avem reduceri substantiale la un tip de telefon care se pare ca si-a trait traiul, si-a mancat malaiul: cel cu tastatura QWERTY.

Daca reducerile la smartphones nu te vor satisface de Black Friday, orienteza-te spre astfel de produse de BlackBerry, Samsung sau Nokia. Pana la urma, BlackBerry nu a murit, chiar daca sunt unii care se grabesc sa ii cante prohodul! Aceste produse s-ar putea sa beneficieze de reduceri si mai mari de 10-15%.

Smarphones de Black Friday Romania

iPhone 5s, iPhone 5c – reducere de 5-10%

iPhone 5 – reducere de 10-15% (asa a fost si la editia Black Friday din 2012)

Samsung Galaxy S4 – nu va fi in oferta de Black Friday sau, daca va fi, reducerea sa va fi nesemnificativa

Samsung Galaxy S3 – la fel ca in 2012, ar putea fi preferatul tuturor de Black Friday – reducere de 10-12%

Nokia Lumia 1020 – reducere de pana in 10%

Nokia Lumia 925, Lumia 920 sau Lumia 900 – reducere de peste 10%

Tablete de Black Friday

iPad –reducere de 5-15% (ca la toate produsele Apple, cu mentiunea ca acest procent ar putea fi mai mare pentru generatiile mai vechi)

Nexus 10 si Nexus 7 – reducere cu 18-20% (anul trecut nu prea s-a vazut acest produs la Black Friday, dar ar putea aparea anul acesta)

Samsung Galaxy Tab – reducere de 5-10%

Desktopuri si laptopuri de Black Friday – reduceri de 20-50% – cu nota ca preturile trebuie verificate din timp ca sa va asigurati ca nu au fost umflate artificial chiar inainte de ziua de Black Friday.

Sfatul nostru: o documentare facuta cu o saptamana inainte de Black Friday ar putea sa va scoata in fata o configurare de laptop mai avantajoasa ca raport calitate-pret si ar merita achizitionat produsul chiar daca nu face parte din campania de reduceri Black Friday

Reduceri Black Friday 2013

Foto: Samsung.com